sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tontin siivousta ja terassin purkua

Nyt en ole hetkeen laittanutkaan mitään tänne blogiin. Ollaan touhuttu niin paljon tuolla pihalla et olen lähinnä kaatunut sänkyyn tullessani illalla sisälle. Olen karsinut ojat pajuista, siivonnut hallin (jossa oli aika lailla edellisen omistajan rojua), siivonnut terassin alustan roskista (myös ed. omistajan jäljiltä), sit ollaan yhdessä siivottu hallin takaa n. 4m hallin ja kiviaidan välistä jossa oli ihan kaikkea rojua heiteltynä (myös ed. omistajan jäjiltä), karsittu pajut hallin takaa ja korjattu kiviaita. Lopputulos on että pihassa on paljon jätepuuta pilkottavaksi polttopuiksi ensi talvea varten.

 Eilen alotimme terassin purun. Terassi piti alunperin säästää, mutta nyt keväällä todettiin että se oli tosi huonosti rakennettu eikä maata ei oltu tehty alta kunnolla kantavaksi. Ja terassi tulisi olemaan tiellä kun pitäisi tehdä talon ympärille salaojat ja laittaa patosuojalevyt. Talo siis on älvsbyn tekemä, mutta terassi oli vanhan omistajan jäljiltä. Tässä muutamia kuvia terassin purusta. Tällä hekellä puretaan lattialaudotusta, lisää kuvia tulossa. kun maanantaina päästään purkamaan loput. Kuvissa näkyy keltaisisa varusteissa mieheni ja hänen veljensä.

Tässä kohtaa jo suurin osa valokatteista poistettu. Terassihan ei ollut edes kokonaan valmmis, edellinen omistaja oli jättänyt oikean reunan vähän vaiheeseen...

Tässä kaikki valokatteet poissa ja kannatinpalkkeja irrotellaan. Osa kaiteistakin jo purettuna.

Melkein kaikki kaiteetkin purettu.  Talo alkaa kivasti tulla jo esiin. =)


Lattian purkua

Seinät purettuna

Tältä meidän halli näyttää tällä hetkellä. Pihassa hallin takaa löytynyttä jätepuuta sekä ojista karsittuja pajuja.

1 kommentti:

  1. No onpa teillä urakkaa. Oli se terassi kammottavan ruma. Olette fiksuja kun teette salaojat tallon ympärille. Sama tehtiin meilläkin pari vuotta sitten kun kellariin alkoi tihkua vettä.
    Hienoa kun teillä on Titu työnjohtajana.

    VastaaPoista