perjantai 24. toukokuuta 2013

Sadepäivänä

Sadepäivinä on ilmeisesti liikaa aikaa katsella kämpässä ihan vaan ympärilleen (kriittisestikin) ja miettiä uusia sisustusjuttuja ja käydä läpi jo olemassa olevia sisustusesineitä joita on kaapeissa. Josko joku kiva esine löytäisikin jostain paikan. Kaapeissa on aika paljonkin sellaisia esineitä joilla oli paikka vanhassa kämpässä mutta eivät ole sitä vielä täältä nykyisestä löytäneet. Ja esineet ovat sen verran kivaja etten raaski niistä luopuakkaan joten saavat odottaa parempia aikoja ja paikkoja kaapissa. 

Sitten on aikaa mitkä asiat kaipaisivat muutosta.
1. Lattia on väärän värinen. Se pitäisi saada valkolakatun tai harmaammaan väriseksi. Ehkä ensi talvena... 
2. Keitiön kaapinovet ja tasot. Kaapinovet peilioviksi ja tasot tummaksi joko kiveksi tai puuksi joka on petsattu mustaksi.
3. Kodinhoitohuoneen seinät pitää maalata ja kylppäriin vaihtaa eri väriset kaakelit. Jonain talvena sitten kun on siihen rahaa.

Sadepäivinä on kiva suunnitella tulevaa pihaa ja haaveilla kasvihuoneesta. Yhdessä mainoslehdessä oli juuri halvalla kiva kasvihuone. Jos sellaisen vaikka heinäkuussa saisi tohon meidän pihaan. Siis jos niitä sillon vielä saa yhtä halvalla. Ja millainen grilli pihaan tulee ja millainen puuvarasto ja mitä kaikkea muuta... Mutta tässä alla kuitenkin muutamia kuvia eilisestä sisustusinnostani.Lyhty löysi paikan rappusiltaLyhty lähempää.

Ruokapöydälle toinen liina. Musta pallokuvioinen alkoi kyllästyttää ja kaipasin taas valkoista  raikastamaan.

Tämä löytyi kaapista. Tein sen vanhassa asunnossa kynttilänjalasta ja metallitarjottimesta. Löysi paikan keittiön työpöydältä.

Ostin tälläisen muutama viikko sitten vitosella. On ehkä kätevin kauppakori ikinä jos käy hakemassa vain jotain vähän kaupasta tai jos käy kirjastossa tai piknikillä tai... Suosittelen!

Löysin alennuksesta tämmöisen huivin johon olen tällä erää niin kovin ihastunut. Tämän kevään teema mulla näyttäisi olevan nuo pallot. Palloliina, pallotyynyt, pallosukkia, palloservettejä...

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana kori! Mistä olet sen löytänyt? :)

    VastaaPoista
  2. Apua, kori on kyllä kiva ja edellen käytössä, mutta en nyt enää valitettavasti muista mistä sen ostin tuolloin 3 vuotta sitten. Prismasta, ehkä. Täällä meilläpäin niitä on siellä täällä myynnissä aika ajoin. Suosittelen katsomaan isommista marketeista.

    VastaaPoista