torstai 14. maaliskuuta 2013

Eteinen ja veski

Eteisessä oli paljon jälkiä tapetissa. Tapetti oli väriltään vihreän valko raidallinen, pientä raitaa. Väriltään ei sinänsä ihan huikauhistus, mutta ei ehkä ihan meidän tyyliä, maalattiin seinät siis. Yläkerran portaat olivat puunväriset ja maalattiin ne myös. Vessan seinissä oli jotain kauhean väristä vesieristetapettia. Maalasin yli vaan valkosella. Katossa oli sellanen valaisin joka mun mielestä sopii paremmin johonkin komeroon tms. Tein veskiin uuden valaisimen Indiskan lyhdystä. Vessassa oli myös peilikaappi joka sai lähteä, ostimme peilin tilalle. Ei löytynyt täydellistä peiliä valmiiksi valkoisilla kehyksillä joten ostin kullanvärisen ja maalasin sitten...

Vanha lipasto on jostain 40-luvulta. Se on kuulunut isovanhemmilleni. Olen maalannut sen ja vaihtanut vetimet.
Portaikossa vanhempieni vanha kaappikello. Toimii ja tikittää vielä hyvin! Vanhempani kyllästyivät kelloon ja ostivat itselleen "nykyaikaisemman" mallin. Seinällä myös meidän sukunimi Kok.

Tilasin netistä Lundgård-nimisestä nettikaupasta pöllöjä portaikkoon.


Portaiden alla juhlakengät ruukussa. Ja päällä omankokoiseni lestit jotka löysin keski-Ruotsista eräästä vanhan tavaran kaupasta. Käsittelin lestit hieman vaaleammiksi.
Tässä yksi kaapeista jonka sivut ja vedin olivat puun väriset. Maalasin sivut valkoisiksi ja vetimen  mattamustaksi.

Löysin patsaan likaisena kerran erään romuttamon lattialta ja ostin sen puoli-ilmaiseksi.


Tässä eteisen vanhaa väritystä.


Tein pöytälamppujen korivarjostimista tälläisiä kattolamppuja eteiseen. Niitä on eteisessä kolme kappaletta.
Veski uudella peilillä, hyllyllä ja maalilla.

Veskin uusi tuunattu lamppu

Vertailun vuoksi, vessa ennen. Tämä kuva oli kämpän myynti-ilmotuksessa ku oltiin ostamassa tätä...

2 kommenttia:

  1. Teidän eteinen on kyl ihan superkiva nyt! Hei tuli mieleen, olisko sul "ennen" -kuvii, niin vois vertailla ennen/jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se ku en oo paljon ottanu tässä kämpässä niitä ennen kuvia. Ku jotenki oon ottanu kuvia vasta valmiista paikoista. Olis varmaan pitäny... No pihasta ainakin voi viel ottaa. =D

      Poista