tiistai 14. toukokuuta 2013

Pientä sisustelua

Piti lähteä käymään kirjastossa, mutta sisustus ja ideainto iski ja vei mennessään ja aloinkin hääräillä kaikkea pientä kotona. Ehkä vielä myöhemmin tänään kerkeän sinne kirjastoonkin.


Laitoin olohuoneeseen vanhan ompelukoneen päälle liinan, pienen metallitarjottimen jonka päälle kynttilänjalan. Kynttilänjalka näytti yksistään vähän tylsältä ja löysin siihen kaapista tuollaisen lasikoristeen.  Tekee kivaa kontrastia tuon liinan kanssa. 

Tässä sama vähän lähempää. Laitoin liinan tarkoituksella vähän ryppyyn niinkuin näyttäisi mukamas vähän siltä että  ompelustyö on kesken kun liina on paininjalan alla. Pysyy muuten hyvin paikallaan!

Kukkapöytä jonka tässä taannoin tuunasin löysi uuden paikan olohuoneen sohvan vierestä. Laitoin tarjottimelle liinan ja siihen taas pienen metallivadin kynttilän kanssa. Tuli vähän romanttista kerroksellisuutta.

Tässä sama lähempää.

Keittiön palloliina yksinään alkoi kyllästyttää ja se sai päälleen kaveriksi vanhan nyplätyn pitsiliinan. Näyttää kivalta yhdessä ja sopii hyvin muuhun keittiön väritykseen.

Tässä sama niin että tuolitkin näkyvät. Ja taustalla näkyy pitsiliinan kanssa samanvärinen säkkikangaspussi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti