perjantai 15. maaliskuuta 2013

Niitä näitä tuunailuja matkan varrella


Vanhoista metallitarjottimista saa mitä vaan! Tässä olen liimannut suht samansävyisen kynttilänjalan tarjottimen pohjaan. Lasikupu taas on vanha orgidearuukku jossa on jo pohjasa valmiiksi reikä. Olen laittanut reikään metallisen vetimen. Olen lopuksi laittanut tarra"timantit" lasin "kruunu"kohtiin.

Ostin kirpparilta keltaruskeat munat ripustimella. Maalasin ne valkoisiksi ja liimasin niihin kuvat. Niistähän tuli salonkikelpoiset!

Olen saanyt joskus vuonna banaani lahjaksi tämän ruukun. Se on alkuperäiseltä väritään beige. Se on ollut kaapissa jokusen vuoden kun ei ole sopinut mihinkään. Maalasin sen valkoiseksi ja tein siihen tollasen kuvan niin et tulostin tietokoneella, liimasin ja tein sit vielä T-kirjaimen keskelle. Olishan tuon voinut maalata kokonaan itsekkin, muta kun noin kerran pääsi nopeammin samaan lopputulokseen....

Löysin rakennuspankista piianpeilin joka oli neljässä osassa. Maksoin siitä sen vuoksi kokonaista neljä euroa. Maali oli myös huonossa kunnossa. Korjasin rikki menneet kohdat ja liimasin osat paikalleen. Maalasin vielä koko komeuden uudelleen ja siitähän tuli hieno!

Porasin Ikean vaasiin reijän ja laitoin siihen lasisen vetimen, ja kupu valmis!

Ostin kirpparilta tämän kipsisen peilin kehyksineen. Joku oli maalannut kehykset ruskeaksi, yrittänyt ilmeisesti jäljitellä pahkan puusyitä tai jotain sen suuntasta. Näytti kauhealta. Maalasin kehykset valkoiseksi ja peili palasi alkuperäiseen loistoonsa.


Hain rakennuspankista vanhan oven. Maalasin sen valkoiseksi ja nyt se on koristeena millon missäkin huoneessa. Tässä kuvassa ovi on vanhan kämpän eteisessä. Tällä hetkellä se on makuuhuoneessa ja siinä on ovikoukku niin että siinä voi roikottaa erialisia esineitä koristeena. Välistä siinä voi just pitää nättejä vaatteita kuten kuvassa.

Pidettiin loppukesästä puutarhajuhlat kavereille vanhassa kämpässä. Tein vanhoista lastenruokapurkeita lyhtyjä rautalangan kanssa. Ne näytti tosi hienolta kun niitä ripusti puuhun sinne tänne.

Kanihäkin tervetuloakyltti. Sain kaverilta rikkinäisen kranssin jonka joku oli joskus pienistä oksan pätkistä tehnyt. maalasin sen ja laitoin siihen liimalla kiinni palan puuta johon kirjoitin tervetuloa!

Tein tylsästä purkista lankapurkin ja ompelin siihen päälle kruunun mallisen nuppineulatyynyn.


3 kommenttia:

  1. Kiva tällainen blogi. Ihailen sinun luovuutta ja taitojasi. Teet "roskistakin" hienoja käyttö- ja koriste-esineitä. Mielenkiinnolla katselen jatkossakin. Menestystä tälle!
    -M

    VastaaPoista
  2. Ai vitsit, en tiennytkään, että sä olit korjannut ton piianpeilin! Se on ihana!

    VastaaPoista