torstai 25. huhtikuuta 2013

Ruusuja, vierashuone, kaneja

Pakka täällä blogissakin vähän mainita, Ässät voitti eilen Suomenmestaruuden! Vähän samanlainen fiilis kun Suomi voitti euroviisut. Mut ehkä vielä parempi. =) Mitä tapahtui - epätodellisissa fiiliksissä tänään kuvailin vähän kotia taas. 

Mulla oli ruusuja jotka alkoivat vähän nuupahtaa. Leikkasin varret pois ja annoin kukille vähän lisäaikaa laittamalla ne vanhaan metalliseen kippoon.

Eikö näytäkkin aika hyvältä?

Tässä vähän laajemmasta näkökulmasta. Laitoin kipon siis keittiön työpöydälle.


Mieheni veli tulee meille ensi viikolla ja hän asuttaa jonkun aikaa meidän vierashuonetta. Otin pois valkoisen maton, jotta se pysyykin valkoisena. =D Sit ostettiin Ikeasta tommonen työpöytä tohon nurkkaan jossa saa pidettyä läppäriä. Sängyn päällä oli ennen aikamoinen tyynymeri, nyt enää muutama. Voi olla että loputkin tyynt saa lähteä, katsotaan kuin käy.

Vierashuone odottamassa asukasta.

 Tässä kuva myös meidän makuuhuoneesta. Laitoin vaatekomeroiden viereen tollasen vaaterekin kun kaikki henkarivaatteet ei mahtuneet vaatehuoneen tangolle. Meillä on makuuhuoneessa kolme kaappia (kuvassa vasemmalla), mutta nekin ovat täynnä vaatteita ja liinavaatteita. Rekissä vaatteet pölyttyvät helpommin, mut näyttävät kivalta.


Sit lopuksi vielä pari kuvaa kaneista. Wilmalla on ollut pari valeraskautta ja niiden aikana on nyppinyt itseltään karvaa pesävärkiksi. Kaniparka näyttää nyt ihan rääsyläiseltä, muuten voi hyvin. Filolla taas on muuten vaan karvanlähtö menossa ja selässä sen johdosta skunkkiraita. Karva näyttää lähtevän ylhäältä alaspäin vaikka luulisi sen lähtevän tasaisesti joka puolelta. En saanut Filon raidasta kuvaa, mutta tässä muuten söpö kuva kanista.

Wilma rääsyläinen

Filo jolta on vähän lähteny karvaa. Sivuilla vielä paksumpaa karvaa päällä näkyy tummempana lyhyempi kesäkarvotus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti