torstai 21. maaliskuuta 2013

Pääsiäistunnelmaan hurahtanut

Kämppä sai tänään taas vähän lisävarustusta pääsiäisteemalla. Jotenkin nää vuoden aikojen jutut kuten joulu ja pääsiäinen saa mussa heräämään jonkun sellasen otuksen joka joka päivä lisäilee aina jotain kivaa aiheeseen liittyen. Ja sit jossain kohta kun juhlapyhät on ohi niin tulee tavaraähky ja joskus karsitaan aika isollakin kädellä tavaroita kaappiin et mahtuu taas tilalle jotain muuta... Lisäilin muuten keramiikkakurssikirjoitukseeni lisää kuvia, joten käykääpä katsomassa uusia tuotoksia. =)

Tämmönen suloinen jänismuna lähti matkaan tänään Prismasta. 

Ruohoa pitää olla kasvamassa siellä ja täällä. Laitoin sitä sitten tälläiseenkin purkkiin kasvamaan. Päällä vanha lasikansi jonka ostin joskus eräältä pihakirppikseltä. Kansi suojaa ettei kosteus haihdu itämisvaiheessa heti...

Pääsiäistipuja ja tänään lisätty keltainen kynttilä.

Huopakaniini vessan naulakossa.
Ostin joskus tälläsen kanikoristeen johon on ilmeisesti yritetty saada kaikki mahdollinen. Kani-keiju-porkkana.... Mut se on jotenkin kauheen symppis. Nyt se koristaa kanilan päätyä.
Kävin tänään Etolassa ja sieltä löyti tämmönen sammakko. Mulle tuli jotenkin kauhean keväinen fiilis kaverista. Oli pakko ostaa. Sammakko pääsi keittiön tankoa koristamaan.
Samassa hyllyssä tanssivien sammakkojen kanssa oli tällänen primadonna, se roikkuu nyt makuuhuoneessa vanhassa koristeovessa sängyn vieressä.
Laitoin pupun oven eteen terassille jo joskus kuukausi sitten, mutta nyt se näyttää kivasti pääsiäispupulta. Muistuttaa muuten ihmeen paljon meidän Filo-pupua...

Ovikranssi. Ostin joskus kranssion joka oli enemmän luonnonvalkoien ja siinä oli jotain hileitä päällä. Maalasin sen kirkkaan valkoiseksi ja töikkäsin kruunulla siihen pitsiä koristeeksi. Näyttääpä sekin nyt keväiseltä. =)

2 kommenttia:

  1. Toi ulkokani on tosiaan Filon näköinen. :D Mun ruohosta on muuten itäny jo yks korsi!

    VastaaPoista
  2. Hei, hienoo, kyllä se tillli sieltä nostaa päätään! Toivottavasti ehtis pääsiäiseks.

    VastaaPoista