sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kukkien laittoa ja pation ehostusta

Eilen alkoi loma! Voi riemua, kun tuntuu hyvältä. Sopivasti vielä lämpimät kelitkin ja kaikkea. Istuttelin eilen pihalla ruukkuihin kukkia, maahan raparperin ja tänään kunnostin ja maalasin rikkinäisen hyllykön paviljongin alle paikaksi jossa voi säilytellä kertakäyttöastioita. Lautaset korissa muovipussissa, aterimet, servetit ja mukit alla purkeissa. Ei tarvi kuljettaa ulos ja sisään vaan kertakäyttöastiat ovat valmiiksi ulkona nyt kun on lämmintä ja tulee grilattua lähes päivittäin.


Hieno uusi kertakäyttöastiahyllykkö!Valkosia pelakuita istutettuna ruukkuihin. Wilma-kanikin pääsi ulkoilemaan. Patio kauempaa, Ah kesää, vielä kun pionit alkaisivat nousta kukkapenkista grillin ympäriltä...Tässä näkyy nyt hyvin uusi hyllykkö paikallaan. Sain muuten työkaverilta lahjaksi tuon kivan pikkupuun joka on valkoisessa ruukussa, päivänkakkaran näköisiä kukkia. En muista kukan nimeä...Sain raparperin alun, istutin sen torstaina maahan, katsotaan kuinka lähtee kasvamaan.
Ruuvasin lyhdylle kannattimen tänään talon päätyyn. Sopii
hyvin yhteen kukkaämpärin kanssa. Ämpärissä hortensia joka
on ollut sisällä pari kuukautta ja menettänyt nyt väriään. Nos-
tin nyt ulos jos auttaisi. Kuulemma riippuu vähän mullastakin.
Katsotaan kuin käy.Pelakuu puuvaraston ovessa. Puuvarasto maalataan lähiviikkoina samanväriseksi kuin talo.Vielä pieni fiilistelykuva metsästä meidän talon vierstä. =)

2 kommenttia: