torstai 4. huhtikuuta 2013

Kevättä odotellessa

Meillä on makuuhuoneessa vanha ovi koristeena, siinä oli sellanen kauhea aukko jossa oli ollut joskus lukkopesä. Pakkeloin sen umpeen eilen illalla ja hioin sekä maalasin tänään. Mulla on lojunut tollanen yksinäinen ovennuppi laatikossa, se sai nyt uuden paikan "ovenkahvana".

Vanhaan koristeena olevaan oveen nuppi.

Ovi balettitanssijan ja uuden nupin kera.


Kävin viikko sitten Ikeassa ja ostin myös tälläset uudet kupit. Kupit on tosi isoa kokoa ja olen ihastunut niiden kukkakuvioon. Mukit ovat olleet kotiutumisestaan asti jokapäiväisessä käytössä.

Uudet  kupit Ikeasta!


 Kasvatin pääsiäisen alla lasikuvun alaosaan ohraa. Ohra tuli jo aikoja sitten niin pitkäksi ettei kupua enää tarvittu. Löysin itseltäni jalallisen metallitarjottimen ja kupu sopi siihen loistavasti!

Lasitarjottimen kupu uudessa yhdistelmässä. Kuvun alaosassa kasvaa ohraa tällä hetkellä, ja kaunis kupu pitii saada johonkin...


 Muistin että mulla on kaapissa iso läjä kivoja palasaippuoita. Laitoin ne sitten esille kodinhoitohuoneen uusille hyllyille.

Palasaippua-asetelma Kävin kaupassa ja pääsiäistavarat oli laitettu - 50% aleen. (yllättävää?) Ostin ennen pääsiäistä keraamisen pupumunan. Olisin ostanut kaksi jos olisin raaskinut. Toinen malli oli nimittäin avattava ja toinen ei. Ostin sen pystymallin joka ei ollut avattava. No, nyt sain sitten sen avattavan mallin puoleen hintaan!

Prisman alennusmyynnistä löytyi vielä tälläinen puoleen hintaan, pakkohan se oli ostaa! Varsinkin kun mulla on isompi ei avattava malli samaa sarjaa Tässä vielä pari kuvaa jotka napsein takapihalta äsken. En ole millään raaskinut vielä ottaa valoja pois terassilta, vaikka kaikki muut naapurit ovat ottaneet omat valonsa pois jo aikoja sitten... Kun ovat niin kauniita aina pimeässä...

Ulkotunnelmaa iltamyöhään. En ole vielä raaskinut ottaa noita valoja pois... 

Tässä meidän puunhakupolku ja puolivalmis halli pimeässä. Hangessa näkyy naapurin kissan jalanjäljet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti