perjantai 16. elokuuta 2013

Kesäisiä syystunnelmia

Ilma tuntuu olevan jo aavistuksen syksyinen, vaikkakin pystyy vielä pitämään ihan kesävaatteita niin silti alkaa olla sellainen pieni haikeus päällä kun kesä on loppumassa. Samalla tuntuu jotenkin lähes rikolliselta kesää kohtaan haaveilla jo vähän syksyn tunnelmista. Näissä tunnelmissa luin eräänä päivänä 25 Beautiful homes-sisustuslehteä ystäväni luona. Luulin jo jättäneeni violetin kauden taakseni. Yhdessä kohtaa tätä väriä oli asunnossamme joka paikassa ja sain ilmeisesti yliannostuksen. Nyt innostuin taas! Tosin vähän vähemmässä määrin ja tummempana kuin koskaan. Ja sametti on nyt jees! Tästä innostuneena ompelinkin meille heti olohuoneeseen pari tumman violettista samettityynyä. Tyynyt vaihtuivat vähän muutenkin ja rahi sai vanhan ystävänsä valkoisen hupun päälleen. Tässä niistä ja vähän muustakin kuvia.

Vaihdoin tyynyt ja rahiin valkoisen päällisen. Pyöreän tyynyn takana on samettinen violetti tyyny. 

Tässä tyynykasaa sohvalla lähempää. Samettinen violetti tyyny on uusi, ompelin sen eilen.

Tässä olohuonetta varhaisessa syystunnelmassa. Piti saada vähän tummempaa tyynya joukkoon. Ja pöydälläkin taas tumma kynttilä.

Tässä kynttilöitä makuuhuoneessa.

Ystävältä maaliskuussa saamani Paavalin kukka kukki aina tähän viikkoon asti maaliskuusta ja päätti nyt lopettaa kukkimisen. Siirsin sen etuterassille lyhtyyn saamaan vähän auringon valoa, jos se vaikka innostuisi vielä...

Etuterassilla joskus betonista tekemäni saapas. Nyt se toimii painona ja näyttää paikkaa mihin kuraiset saappaat on jätettävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti